Frost Byte LAN

Mest köpta spel under 2019

2019 har än så länge varit ett mycket bra år för den som gillar att spela spännande och dessutom välgjorda dator och tv-spel. I år har det nämligen släpps en hel del efterlängtade spel vilket såklart har varit kul för spelarna efter det har funnits ett stort utbud av spel att välja mellan. Däremot så blir vissa spel naturligtvis mer hyllande än andra så vilka spel har egentligen flest personer köpt nu under 2019?

Några av de mest populära spelen i år

NBA 2k20 leverera vad de lovar vilket såklart har gjort att det är ett av de mest köpta spelen i år. NBA 2k20 är ett basketspel som inte bara är kul att spela utan man kan också förvänta sig ett riktigt snygg spel men fantastisk animation. Vet man sedan tidigare att man brukar gilla basketspel så är det ingen frågan om NBA 2k20 kommer gå hem för självklart kommer spelet att göra det.

Kingdom hearts III ingår i populära kingdom hearts-serien och är ett fartfyllt actionrollspel där spelet huvudroll Sora får samarbeta med välkända ansikten så som långben och kalle anka. Som spelare från man chansen att besöka både gamla och nya världar som varje person som gillar Disney kommer att uppskatta.

Mortal kombat 11 är ett fightingspel som varit en populär serie under en längre tid. Under 2019 kan man säga att serien nästan överträffade sig själv och blev bättre än tidigare.  Mortal kombat 11 kan just nu kanske vara det bästa fightingspelet ute på marknaden och det är inte alls svårt att förstå varför det har blivit så. Spelet erbjuder helt enkelt något ut över det vanliga då man förutom att fightas med ett stort utbud av olika karaktärer också får njuta av spelets fantastiska miljö. Att spelet är ett av de absolut mest underhållande spelen som lanserats under 2019 är det ingen som helst tvekan om.

Call of Duty: modern warfare är ett av de mest köpta spelen under 2019 och ingen är väl speciellt förvånad över det? Call of duty är ett skjutspel som blivit väldigt omtalat sedan spelet lanserades för första gången, 2003. I modern warfare så har den omtyckta spelserien bestämt sig för att gå tillbaka några år, närmare bestämt till 2007.  Att de valt att gå tillbaka till 2007 är inte alls så märkligt eftersom det var just då som serien var som mest populär. 2007 släpptes spelet Call of duty 4:  modern warfare som såklart blev ett riktigt omtyckt spel. Vet man att man har gillat spelet från 2007 eller något av de andra spelet i Call of Duty-serien bör man kunna känna sig säker på att även 2019’s call of Duty spel ska kunna uppskattas. Det finns nämligen naturligtvis en god anledning till varför det är ett av de mest köpta spelen i år.

Star wars Jedi fallen order släpptes november 2019 men blev snabbt en hit och köptes av många. Spelet spelas i tredjeperson och bjuder så mycket spänning och äventyr. Vill man sitta med ett spel i  timmar så är Star wars Jedi fallen order ett bra alternativ.