Frost Byte LAN

Frost Byte LAN

Gamingprylar

Vi gamers vet ju vikten av att ha en bra maskin med hög prestanda, särskilt om man spelar seriöst och vill kunna nå sin allra högsta potential. Men förutom att man är petig med att hitta en dator som har just de där egenskaperna som man vill ha, det bästa operativsystemet och även det perfekta UI:t i varje spel, finns det ju dessutom en hel del materiella ting som kan förhöja upplevelsen när man spelar. Saknar du den där lilla extra touchen på ditt spelande? Då ska vi tipsa dig om några coola och användbara tillbehör här!

Tangentbord och headset

De viktigaste tillbehören för en riktig gamer är såklart tangentbord, mus och headset. Om du byter upp dig från en standardkvalitet på dessa prylar till ett set av lite högre kvalitet kommer du snart märka skillnaden. Ett headset av lite bättre kvalitet levererar inte bara bättre ljud utan är också bekvämare att ha på sig, vilket är viktigt om du spelar långa stunder. Det finns också de hörlurar som låter dig reglera bas och diskant så att du själv kan ställa in den ljudbild som du föredrar. Det finns en mängd headset från ledande märken som Sennheiser, Plantronics och ASUS, vilka alla ligger runt tusenlappen och levererar antingen 7.1 eller 360. Med dessa kommer du garanterat att uppleva dina spel på ett helt nytt sätt. Vad gäller tangentbord och mus är vi ju många som föredrar att spela med makron, och om du vill effektivisera dina knapptryckningar ytterligare har Razer släppt en ny pryl för dig! Razer Tartarus är en gaming keypad i mindre format som passar för dig som kanske gått från konsol till PC och saknar den där utfyllnaden i handen. Den är också mer kompakt och ger dig fler knappar att programmera för kortkommandon närmare varandra. Ett annat fantastiskt tangentbord i vanligt format kommer också från Razor och heter Black Widow och är tillverkat i matt metall med individuell belysning som du själv kan ställa in.

Tangentbord och headset

Var bekväm

Spelar du ofta och länge vet du kanske redan hur sliten man kan känna sig efter en kväll framför datorn. Det sliter på kroppen att sitta stilla på helspänn, och därför är det väldigt viktigt att du har en bra stol och helst en ergonomisk musmatta som ger stöd för handleden. Det kanske låter som en överkurs och något som bara professionella gamers investerar i, men en bra gamingstol kommer göra stor skillnad både i stunden och det långa loppet. Det finns ett antal bra stolar från DX Racer som i många fall kostar ett par tusenlappar, men å andra sidan håller i många år, och ser till att din kropp också gör det. En ergonomisk mus och musmatta hjälper också till att avlasta handleder, armar och axlar. Det ska inte bara vara kul att spela, du ska såklart också vara bekväm. Om du vill pressa priset lite på dessa delikatesser ska du spana in andra hands-marknaden på Blocket eller Tradera, till exempel, eller kanske kolla om det finns skylt-ex att köpa i butik till nedsatt pris!

Var bekväm